Op naar de rommelmarkt voor vintage schatten

Nu de zomer voorbij is en de kaarsjes ’s avonds weer aan kunnen is het ook tijd voor restyling van het interieur. Een paar mooie (herfst)takken in een vaas of fles, knusse hoekjes met marmer waxinelichthouders, vintage bloempotten met gezellige plantjes en zo kan ik nog wel even door mijmeren…

cactus-soepkom2

Vandaag was er een rommelmarkt in de buurt, dus ging ik vroeg mijn bedje uit om op zoek te gaan naar schatten! En die vond ik, al moet ik eerlijk toegeven dat ik eigenlijk altijd wel iets leuks vind, voor mezelf of voor anderen.

glazen-hoofd

De schatten van vandaag zijn: een glazen hoofd (klinkt erg luguber, maar is een echte eyecatcher), een papegaai bloempot, een marmeren vaas, een soepkom met cactusjes erop (gewoon omdat het kan), een houten dienblad en twee schattige eierdopjes of saké kopjes die ik ga gebruiken als mini plantenpotjes.

papegaai-bloempot          vaas-marmer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *