Tijd voor een nieuwe werkplek

Een tijdje geleden is mijn werk/creabea/rommelkamertje opnieuw gestuct en geverfd. Een goede gelegenheid om alles eens opnieuw in te delen en mijn oude bureau te vervangen door een ‘nieuw’ vintage exemplaar.

Mijn oude bureau was eigenlijk een eettafel, wel lekker veel werkruimte, maar eigenlijk te groot voor de kamer. Na een tijdje zoeken via Marktplaats kwam ik een schattig houten bureautje tegen met een wit blad  en van die mooie dunne poten.

bureau-mp

Gelijk een mailtje gestuurd en de volgende dag het bureau opgehaald. Het bleek om een huis te gaan dat ontruimd moest worden, dus toen ik vroeg hoeveel het gele stoeltje kostte kreeg ik die er gratis bij! Zo heb ik dus in één keer een mooie nieuwe werkplek gescoord!

vintage-bureau

Inmiddels staat alles op zijn plek en heb ik natuurlijk nog wat dingen toegevoegd om het geheel een beetje aan te kleden. Mijn kwasten heb ik in een vintage West Germany vaas gezet en het geel van de stoel heb ik laten terug komen in het bloempotje met cactus op m’n bureau.

vintage-werkplek-detail       werkplek-detail

Nu nog tijd vrij maken om weer eens creatief aan de slag te gaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *