Op kringloop expeditie…

Soms moet je je vaste kringloopadresjes even laten voor wat ze zijn en het avontuur opzoeken! Gisteren reed ik naar een plaats wat verder weg van huis om daar mijn geluk te beproeven…

Door te zoeken op internet kwam ik bij de eerste kringloopwinkel terecht, waar ik vervolgens ook weer tips kreeg van een andere klant over meer leuke adresjes in de buurt. En die ‘inside information’ brengt je vaak bij de minder goed vindbare adresjes.

Uiteindelijk heb ik twee leuke kringloopwinkels bezocht (de derde was helaas al gesloten) en een handelaar oftewel een loods volgestouwd met spullen voor veel te hoge prijzen.

Het resultaat van dit dagje kringlopen is de buit hieronder:
kringloopvondsten

V.l.n.r. Acropal kommetjes, Gouden boekje, Papita leesplankje, ijsvogel, Fisherprice babyspeelgoed, beertje en een glaasje met vogelprint (als ik me niet vergis van origine een mosterdglaasje uit Frankrijk).

Het beertje is van het merk Vaga International, helaas kon ik er weinig over terug vinden, maar ik denk dat ‘ie uit de jaren 50/60 komt. Weet je er meer over? Dan hoor ik het graag! Hij heeft inmiddels al een mooi plekje gekregen bij dit vintage bloempotje. vintage-beertje

De ijsvogel trok mij direct door de simpele vormgeving, mooi rustpuntje tussen de andere vintage spulletjes hier in huis.
ijsvogeltje

Zo’n dagje op kringloop expeditie heeft me weer leuke nieuwe adresjes opgeleverd, dus ik ga zeker binnenkort nog eens terug (ook naar degene die helaas gisteren gesloten was).

2 gedachten over “Op kringloop expeditie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *