Hello Yellow!

Ik houd van kleur! Een compleet wit interieur is niks voor mij, hoe mooi het er ook uitziet bij anderen op Pinterest of Instagram. Momenteel is mint mijn favo kleur, maar ook voor andere pasteltinten heb ik een zwak. Alleen sinds kort is er geel?! Vraag me niet hoe of waarom, maar een geel accent kan je verrassen!

En toeval of niet, maar ook bij mede-bloggers lijkt geel de laatste tijd regelmatig terug te keren. Als kussentje op een saaie grijze bank of in de vorm van een bloem in vintage bruine apothekersflessen. Dus toen ik afgelopen weekend twee gele vintage bloempotten op de rommelmarkt vond gingen die mooi mee naar huis.

Wat mij betreft wordt geel de nieuwe accentkleur, geschikt voor ieder interieur en het zonnetje in huis tijdens grauwe winterdagen. Is een nieuwe interieurtrend geboren? Of ben ik de enige die aan deze geelzucht lijdt?

vintage-bloempotten-geel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *