Even binnenkijken

Om een beetje een idee te geven van welke vintage woonaccessoires, prullaria en kitsch ik zoal verzameld heb in de afgelopen jaren plaats ik wat foto’s van de gestylde hoekjes in mijn huis.
Helaas woon ik niet erg groot, dus wissel ik de styling op een aantal plekken in huis een beetje af. Soms komt er iets nieuws bij en gaat er weer iets de kast in of verkoop ik het.

Hieronder een kleine impressie:
wandrekje

schilderijtjes

ranonkel

eekhoorn

cactustuintje

Mocht je trouwens een item op mijn blog tegenkomen dat je heel graag zou willen hebben of ben je al een tijd op zoek naar een specifiek vintage item? Stuur me dan gerust een mailtje, want wellicht is het te koop of kan ik voor je op zoek gaan tijdens één van mijn zoektochten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *